Vanzare apartament 4 camere

Descriere apartament

CAPITAL MULTIVISION prima agentie exclusiv rezidentiala din Cluj-Napoca va propune spre vanzare un apartament cu o suprafata generoasa de 91 mp. utili, fiind compartimentat astfel: 1 sufragerie cu bucatarie, 3 dormitoare, hol, 2 bai (din care una cu geam), 2 balcoane, din care unul inchis la dormitor, iar celalalt deschis, cu intrare din sufragerie.

Este situat in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, acces facil catre centrul orasului, se situeaza la doar 3 minute de mers pe jos de Liceul Teoretic Avram Iancu, 5 minute de Liceul De Muzica, 7-8 minute de Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, respectiv 12-14 minute de centru, respectiv cladirile The Office (5-6 minute de mers pe jos).

Apartamentul se vinde partial utilat si mobilat, cum se vede in poze, a fost recent renovat in intregime, inclusiv izolatia de pe acoperis este garantata pana in 2029.

Apartamentul se vinde pentru suma de 137.000 euro negociabil, disponibil imediat si liber de sarcini. Pentru mai multe detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati! ID INTERN: CM127.ID Oferta: CM127

Pret Vanzare: € 137,000 
Zona:
Suprafata utila:91 mp
Confort:1 sporit
Compartimentare:open space
Etaj:4/4
Nr. etaje imobil:4
Numar Bai:2
Numar Balcoane:2
Reper:
Tip Imobil:
Numar Camere:4
An Constructie:1990
Numar de afisari: 517

Caracteristici generale

  • Incalzire: Centrala proprie
  • Acces:
  • Servicii: administrare